150kV boring tussen Beverwijk en Velsen

Delen via:   
08 / 07 / 2014

Binnenkort vangt TenneT aan met de aanleg van 150kV boring tussen Beverwijk en Velsen. Dit project hangt samen met de aanleg van de nieuw Randstad 380kV-hoogspanningsverbinding tussen Beverwijk en Bleijswijk.

Op donderdag 10 juli 2014 vindt een inloopbijeenkomst plaats voor omwonenden van de Schulpweg in Velsen-Noord over de geplande werkzaamheden. Hier kunt direct omwonenden meer informatie krijgen over wat er precies gaat gebeuren en wanneer. Hoe wordt de boring aangelegd, waar loopt het traject en is er eventueel overlast te verwachten. TenneT, uitvoerders Reddyn en de aannemer zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over het bouwproces, de werkzaamheden en de planning.

De inloopbijeenkomst duurt van 16.00 tot 18.00 uur en wordt gehouden in parochiehuis "De Meerpaal" van de Sint Jozefkerk, aan de Wijkerstraatweg 55 in Velsen-Noord. Omwonenden zijn uitgenodigd middels een brief die vorige week is verstuurd. Zij kunnen zich aanmelden voor deze inloopbijeenkomst door een bericht te sturen naar het email adres: info@randstad380kv.nl

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.