16 september inloopavond recreatiegebied Spaarnwoude

Delen via:   
11 / 09 / 2014

TenneT TSO B.V. start binnenkort met de aanleg van de nieuwe 380kV hoogspanningsverbinding tussen Beverwijk en Bleiswijk. Het traject waar wordt gestart loopt deels door het recreatiegebied Spaarnwoude.

Op dinsdag 16 september 2014 vindt een inloopbijeenkomst plaats voor omwonenden, perceeleigenaren, bedrijven en verenigingen over de geplande werkzaamheden. Hier kunt u meer informatie krijgen over wat er precies gaat gebeuren en wanneer. Hoe wordt de verbinding aangelegd, waar loopt het traject, waar liggen de werkwegen en welke overlast valt te verwachten. TenneT en aannemers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over het bouwproces, de werkzaamheden en de planning.

De inloopbijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur en wordt gehouden in het kantoor van Recreatieschap Spaarnwoude, aan de Genieweg 46, 1981 LN in Velsen-Zuid.

Mocht u onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u altijd uw vraag sturen naar het het email adres : info@randstad380kv.nl , of bellen met telefoonnummer 026- 373 3239. Op www.randstad380kv.nl vindt u meer informatie over o.a. het tracé en de aanleg van de nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Beverwijk en Bleiswijk.

Wij zien uit naar uw komst op 16 september as.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.