Inloopavond gebruikers Golfbaan Spaarnwoude

Delen via:   
26 / 01 / 2015

Op 22 januari vond de inloopavond plaats op Golfbaan Spaarnwoude voor alle gebruikers van de golfbaan.

Bezoekers konden vragen stellen en informatie krijgen over de planning, de werkzaamheden en wat dit mogelijk voor hen betekent als bezoeker van de golfbaan. Een team deskundigen van TenneT, aannemers Heijmans en Volker Wessels Telecom en Golfbaan Spaarnwoude stonden klaar om de vragen te beantwoorden.

De avond kende een rustig verloop met positieve geluiden. Ondanks de werkzaamheden was men tevreden over de wijze waarop gewerkt wordt en dat er is gedacht aan het beperken van de overlast voor de gebruikers van de Golfbaan. Zo wordt het werk tijdens de wintermaanden en deels 's nachts uitgevoerd.

De werkzaamheden zullen voortduren tot eind maart. Met de start van de competitie zal de baan er weer netjes bij liggen en speelklaar zijn.

Begin januari is TenneT gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van drie mastlocaties op en nabij het terrein van golfbaan Spaarnwoude. De komende 2 maanden zullen de aannemers Heijmans en Volker Wessels Telecom bezig zijn met de aanleg van de fundamenten en het plaatsen van de nieuwe masten ten behoeve van de aanleg van de nieuwe 380kV-hoogspanningsverbinding tussen Beverwijk en Bleiswijk.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.