Inloopbijeenkomst bedrijventerrein Beverwijk en omwonenden Velsen-noord goed bezocht (Station Beverwijk)

Delen via:   
10 / 09 / 2014

Op donderdag 10 juli 2014 was er een inloopbijeenkomst georganiseerd voor bedrijven en werknemers over de geplande werkzaamheden in het gebied gelegen bij het hoogspanningsstation van TenneT in Beverwijk.

Ondernemers kregen informatie over de werkzaamheden. Wat wordt er aangelegd op welke locatie en wanneer is er overlast te verwachten.

Op deze stralend zomerse dag waren een flink aantal bezoekers aanwezig om te horen wat er binnenkort te gebeuren staat in het gebied.
Opdrachtgever TenneT en de uitvoerders Reddyn en de aannemers waren aanwezig om de vragen te beantwoorden over het bouwproces, de werkzaamheden en de planning.

Aansluitend was er gelegenheid voor de bewoners die rondom de Schulpweg in Velsen-noord wonen om tijdens een inloopbijeenkomst in de St. Jozefskerk in Velsen informatie te krijgen over de aanleg van de nieuwe 150kV kabel die wordt aangelegd tussen Beverwijk en Velsen. De werkzaamheden starten in de zomer.

Als er vragen zijn met betrekking tot de werkzaamheden dan kunt u deze stellen via email: info@randstad380kv.nl of bel met: 026 373 3239

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.