Inloopbijeenkomst Velsen-Noord goed bezocht

Delen via:   
20 / 03 / 2019

Ongeveer 40 inwoners van Velsen-Noord bezochten afgelopen maandag de inloopbijeenkomst over de geplande werkzaamheden in Velsen.
Begin april 2019 start aannemer A. Hak met het verwijderen van een ondergrondse hoogspanningskabel in Velsen-Noord en Velsen-Zuid. Deze oude verbinding is niet meer nodig.vanwege de al gerealiseerde nieuwe 150 kV-kabelverbinding tussen Beverwijk en Velsen en de aanleg van de nieuwe 380 kV-verbinding tussen Beverwijk en Bleiswijk. De oude 150 kV-kabel halen we weg op verzoek van de gemeente Velsen.

Vragen over bomen en groen
Op de inloopbijeenkomst konden bewoners terecht voor een toelichting op de geplande werkzaamheden en was er volop gelegenheid om vragen te stellen aan opdrachtgever TenneT, service provider Reddyn, aannemer A.Hak en de gemeente Velsen.
Verreweg de meeste vragen gingen over de het kappen van bomen en het herplanten  van bomen en de aanleg van groen als de werkzaamheden gereed zijn. De gemeente Velsen gaat in samenspraak met de bewoners  kijken hoe het gebied duurzaam kan worden heringericht.

Inloopbijeenkomst 26 maart
Volgende week dinsdag 26 maart is een inloopbijeenkomst georganiseerd voor inwoners van Velsen-Zuid . Tussen 19.00 en 21.00 bent u van harte welkom in de Engelmunduskerk. Heeft u de inloopbijeenkomst van maandag gemist, dan zien we u graag volgende week.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.