Nieuwjaarsbijeenkomst grondeigenaren geslaagd

Delen via:   
15 / 02 / 2018

Dinsdagavond 30 januari organiseerde TenneT samen met aannemer BAM een nieuwjaarsbijeenkomst voor grondeigenaren en grondgebruikers. In totaal waren er ruim 20 eigenaren en gebruikers naar het informatiecentrum in Leiderdorp gekomen om informeel met de mensen van TenneT en BAM in gesprek te gaan. De sfeer was positief en een hoop vragen konden ter plekke worden beantwoord.

TenneT en BAM hadden de nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd om vooral de banden met de grondeigenaren en gebruikers nog verder aan te trekken. Het afgelopen jaar is er een hoop werk verzet. Maar we zijn er nog niet! Ook het komende jaar wordt er weer hard gewerkt aan de hoogspanningsverbinding Randstad 380 kV Noordring. Grondeigenaren of gebruikers van bepaalde percelen hebben hier direct mee te maken omdat de werkzaamheden op hun terrein(en) plaatsvinden. We realiseren ons dat dit voor de nodige hinder en overlast kan zorgen. Het is dan ook belangrijk om zo goed mogelijk contact met deze groep te houden.

Onder het genot van een hapje en drankje werden uiteenlopende onderwerpen besproken. Naast allerlei praktische zaken zoals het terugplaatsen van rijplaten en het mogelijk draineren van een perceel wilde mensen vooral ook weten wanneer er op hun terrein werd gewerkt. Ook was een aantal geïnteresseerd in de nieuwe grondverdringende techniek. De nieuwe projectleider Hans van Tol maakte van de gelegenheid gebruik om zichzelf voor te stellen. Omdat de bijeenkomst door beide partijen werd gewaardeerd is het de bedoeling om het komende jaar hier een aantal keren een vervolg aan te geven.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.