Rooien van struiken en bomen in recreatiegebied Spaarnwoude

Delen via:   
23 / 03 / 2014

TenneT is onlangs gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het rooien van struiken en bomen langs het fietspad gelegen tussen de Heuvelweg en de Valeiweg in recreatiegebied Spaarnwoude.
Tot eind maart vinden er snoei- en maaiwerkzaamheden plaats om struikgewas te verwijderen. Vanaf eind maart worden bomen gerooid in het gebied aangegeven in het kaartje.
Om de veiligheid van recreanten en voorbijgangers te borgen is het gebied afgezet met linten. Mogelijk zal het fietsverkeer hiervan oponthoud ondervinden.
De firma Heijmans Beton- en Waterbouw B.V. voert de werkzaamheden uit namens TenneT. 

In verband met het aankomend broedseizoen wordt het rooien van struiken en bomen in deze periode uitgevoerd De werkzaamheden vinden plaats omdat TenneT later dit jaar start met de aanleg van de nieuwe 380kV hoogspanningsverbinding tussen Bleiswijk en Beverwijk. Er komen twee masten te staan in het gebied waar nu de snoeiwerkzaamheden plaatsvinden.
Nadat de realisatie van de hoogspanningsverbinding is afgerond zal TenneT TSO B.V het gebied weer herstellen. Op welke termijn deze herstelwerkzaamheden plaatsvinden is nu nog niet bekend.

Vragen

Als u vragen heeft over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met TenneT TSO B.V. Dit kan via email: info@randstad380kv.nl of per telefoon: 026- 373 2992 Annemarie Slingenberg 

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.