Stremming autoverkeer Blauwemolenweg, Oud Ade en Dwarsweg, Rijpwetering

Delen via:   
22 / 08 / 2019

Voor de aanleg van de 380 kV-hoogspanningsverbinding heeft het bouwverkeer van de aannemers o.a. over de Blauwemolenweg en de (korte) Dwarsweg gereden. Aannemer BAM herstelt in de week van 26 augustus het asfalt op beide wegen op een tweetal plekken.

Blauwemolenweg
Bij de uitrit van het 'opstijgpunt ' aan de Blauwemolenweg is de weg op maandagochtend 26 augustus a.s. tussen 06.30 en 11.30 uur gestremd voor autoverkeer. Autoverkeer vanaf de Achterwetering kan wel rechtsaf slaan de Blauwemolenweg op richting de Zuiderzijderkade. Vanaf de andere kant kunnen auto's via de Zuidweg hun weg vervolgen. De stremming geldt niet voor fietsers, zij kunnen wel gewoon gebruik maken van de weg maar zullen wellicht even moeten afstappen of wachten.

(Korte) Dwarsweg
BAM start maandagochtend 26 augustus a.s. ook met de werkzaamheden op de Dwarsweg. Hierbij wordt bovenaan de Dwarsweg begonnen en vervolgens in zuidelijke richting naar de Korte Dwarsweg gewerkt, waarbij niet de hele Dwarsweg zal zijn afgesloten, maar telkens in delen wordt gewerkt. Hier zal BAM van maandagmiddag tot en met dinsdagmiddag 27 augustus aan het werk zijn. Fietsers kunnen gewoon gebruik maken van de weg, maar zullen wellicht even moeten afstappen of wachten.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.