Tijdelijke stremming Haarlemmerstraatweg in de nacht 13 op 14 juli a.s.

Delen via:   
11 / 07 / 2016

Het project Randstad 380 kV is in de fase van geleidermontage aangekomen voor het deel in de omgeving van Polanenpark bij de A200.
Om op een veilige manier te kunnen werken en de veiligheid van het wegverkeer te garanderen heeft aannemer Spie een verkeersmaatregel ingesteld.
 
In de nacht van woensdag 13 op 15 juli a.s. zal de Haarlememrstraatweg op verschillende momenten gestremd zijn middels een zogenaamde stop en go momenten. De weg zal dan voor een periode van 15 minuten even gestremd zijn.
Deze stremming heeft geen invloed op de bereikbaarheid van de bedrijven, omdat beide toegangen tot PostNL en Air Products beschikbaar blijven.

Zie de afbeelding (rood is stremming; groen is beschikbaar)

Vragen

Wij hopen u met bovenstaande informatie voor dit moment voldoende geïnformeerd te hebben. Als u vragen of opmerkingen heeft dan horen wij dit uiteraard graag. U kunt ons bereiken per telefoon (026 373 3239) of per email (info@randstad380kv.nl). Meer informatie over het project is ook te vinden op www.randstad380kv.nl en op facebook: facebook.com/RandstadNoordring.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.