Voorbereidende werkzaamheden Spaarndammerdijk/Groeneweg in Spaarndam

Delen via:   
07 / 03 / 2016

TenneT is hard aan het werk om de uitbreiding van het hoogspanningsstation van TenneT in Beverwijk te realiseren en de aanleg van de nieuwe hoogspanningsverbinding tussen Beverwijk en Bleiswijk. Binnenkort wordt gestart met de montage van de stroomdraden (geleiders) in de nieuwe wintrackmasten.
Ter voorbereiding beginnen we met kap- en snoeiwerkzaamheden van bomen nabij de Groeneweg en de Spaarndammerdijk in Spaarndam in de week van 9 maart 2016. De kapwerkzaamheden worden uitgevoerd voor aanvang van het broedseizoen op de plekken, die met een wit kader zijn gemarkeerd op onderstaand kaartje. Het snoeien en kappen van de bomen is nodig om terrein vrij te maken voor de werkwegen en werkterreinen die worden aangelegd om de stroomdraden in de wintrackmasten te trekken.
Het werk wordt uitgevoerd in opdracht van TenneT door het Recreatieschap Spaarnwoude. De aanleg van werkterreinen en werkwegen en de daarop volgende feitelijk bouwwerkzaamheden volgen aansluitend aan de kap- en snoeiwerkzaamheden. Hierover volgt binnenkort meer informatie.
 
Heeft u vragen? Neem dan contact op met TenneT via telefoonnummer 026 373 3229 of via email.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.