Werkzaamheden Gooiland en station Beverwijk

Delen via:   
27 / 06 / 2016

Onderdeel van de Randstad Noordring is de vernieuwing en uitbreiding van het hoogspanningsstation aan het Gooiland in Beverwijk. Tijdens de realisatie van het station is er bij het werkterrein aan het Gooiland meer bedrijvigheid dan u gewend bent. We verwachten dat u van de daadwerkelijke opbouw van het station weinig tot geen hinder ondervindt.

Station Beverwijk

Op 29 april is het nieuwe gedeelte van het station in bedrijf genomen. Wij hebben u geïnformeerd over het opgetreden zogenaamde ‘corona-effect’. Hier treffen we in de laatste week van juli maatregelen voor. Op 10 mei is de bestaande transformator verplaatst naar de nieuwe locatie op hetzelfde terrein, naast de nieuwe transformator. Het `schakelveld’ dat op de transformator wordt aangesloten, wordt momenteel afgemaakt en aangesloten.

Daarna zijn beide transformatoren in bedrijf en is het nieuwbouwproject klaar. De oplevering is aan het eind van dit jaar. Hierna volgen er in 2017 nog kleine aanpassingen, waar u weinig tot geen hinder van ondervindt. Houd u vooral ook onze Facebook-pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Heeft u een vraag dan kunt u deze hier stellen.